«Η Επιστημη της Αυτογνωσιας» για πρωτη φορα στα Ελληνικα!

1-001-001

Κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία αυτόν τον μήνα για πρώτη φορά στα Ελληνικά το βιβλίο: «Η Επιστήμη της Αυτογνωσίας» του διεθνή εκδοτικού οίκου «Bhaktivedanta Book Trust», με αποκλειστική πρακτόρευση στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Δίαυλος. Το βιβλίο μεταφράσθηκε από τα Αγγλικά και ο τίτλος του πρωτοτύπου είναι: «The Science of Self-Realization». Στις 400 σελίδες του βιβλίου αυτού, που πραγματεύεται θέματα μεταφυσικής, εκτός από τα 36 κείμενα του συγγραφέα Σρι Σριμαντ Α.Τσ.Μπακτιβενταντα Σουαμι Πραμπουπαντα, περιλαμβάνονται 16 έγχρωμες εικονογραφημένες σελίδες και παράρτημα με γλωσσάριο και άλλες πληροφορίες για την ευκολότερη κατανόηση αλλά και πρακτική εφαρμογή του περιεχομένου. Η τιμή πώλησης είναι 14,91 Ευρώ με ΦΠΑ.

Σύντομη περιγραφή του περιεχομένου του βιβλίου:

Στις σελίδες αυτές ο Σρι Σριμαντ Α.Τσ.Μπακτιβενταντα Σουαμι Πραμπουπαντα παρουσιάζει το ίδιο μήνυμα που κατέγραψε ο περίφημος σοφός Βγιασαντεβα, χιλιάδες χρόνια πριν, το μήνυμα των Βεδικών γραφών της Αρχαίας Ινδίας. Μεταδίδει την ίδια διαχρονική γνώση που άλλοι σπουδαίοι δάσκαλοι της αυτογνωσίας έκφρασαν εδώ και χιλιάδες χρόνια – γνώση που αποκαλύπτει τα μυστικά του εσωτερικού μας εαυτού, της φύσης, του σύμπαντος και του Υπέρτατου Εαυτού, εντός κι εκτός μας. Ο Σρίλα Πραμπουπάντα εκφράζεται με ένα εκπληκτικά ξεκάθαρο τρόπο και με ένα είδος πειστικής, απλής ευφράδειας για να αποδείξει πόσο κατάλληλη είναι η επιστήμη της αυτογνωσίας στον σύγχρονο κόσμο και στις ζωές μας.

Ανάμεσα στα τριάντα έξι κείμενα που επιλέχτηκαν για αυτό το ξεχωριστό βιβλίο, διακρίνουμε το συγκινητικό ποίημα του Σρίλα Πραμπουπάντα μόλις φθάνει στην Αμερική, την ανταλλαγή επιστολών με ένα διακεκριμένο καρδιολόγο για την «αναζήτηση της ψυχής», τις αποκαλύψεις του για τη μετεμψύχωση στην Εταιρία Λόντον Μπροντκάστινγκ, τις σημαντικές παρατηρήσεις του για τους αληθινούς και τους ψεύτικους γκουρου στους Τάιμς του Λονδίνου, τον διάλογο με ένα Γερμανό Βενεδικτίνο καλόγερο σχετικά με τον Κρίσνα και τον Χριστό, την ενόρασή του για την υπέρτατη συνείδηση και τον νόμο του καρμα, τη συζήτηση με ένα κορυφαίο λόγιο της Ρωσίας σχετικά με τον πνευματικό κομμουνισμό και τέλος μια ανεπίσημη συζήτηση με τους μαθητές του γύρω από τον μύθο της σύγχρονης επιστήμης.

Comments are closed.